Microdermabrasie behandeling

 

Microdermabrasie

30 minuten € 39,95

Microdermabrasie is zeer bijzonder en helpt bij  huidproblemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek die de huid verbeterend. Het kan op elke leeftijd gedaan worden. We beginnen met een startkuur van 3 behandelingen (1x in de 1 á 2 weken). Na het behandelen wordt het vervolg traject bekeken.

Tijdens een intake gesprek bespreekt de schoonheidsspecialiste hoe het behandelplan er uit komt te zien.

Microdermabrasie heeft resultaat bij:

– Een gladdere huid – Mooi resultaat bij acné en littekens – Vervaagt pigmentvlekken – Stimuleert het collageen – Verfijnt de poriën – Verfijnt rimpels -verbetert een rokershuid.

De behandeling:

Allereerst word het gezicht goed gereinigd. Daarna begint de behandeling met het microdermabrasie apparaat. Er word een dun laagje van de huid af geschaafd dit is pijnloos. Het verwijderd dode huidcellen. Geeft een mooiere kleur van de huid, dit door een betere doorbloeding. De huid zal hierna nieuwe cellen aanmaken, en na de microdermabrasiekuur heeft u direct een gladder en zachtere huid. Het is een preventieve werking tegen huidveroudering.

Na de behandeling:

De huid kan rood zijn na de behandeling, en wat kleine bloeduitstortingen zichtbaar zijn. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Ook kan de huid licht gaan schilferen. ons advies is om voorzichtig te zijn met de zon. Gebruik daarom de komende dagen een sunblock (minimaal spf 30) En de huid zo lang mogelijk vrij houden van make-up( minimaal 2 uur. U moet enige tijd de zon vermijden ook de zonnebank.

 

Wanneer mag u geen behandeling ondergaan:

– Bij medicatie dat de huid verdunt

– Bij huidziektes op het gezicht (bijv psoriasis, dermatitis)

– Auto immuunziekten

– Couperose

– Rosacea

– Open wonden

– Huidkanker (ook na bestraling). (Maar we kunnen ook er om heen gaan om de plek)

Prijslijst Diamond Microdermabrasie

Microdermabrasie behandeling 30 min.
· reinigen van de huid

· microdermabrasie

. masker

· serum + dagcrème

30 minuten €  39,95